An-Magritt


ForsideForside  Falkberget-RingenFalkberget-Ringen  Om dikterenOm dikteren  Dikter-museetDikter-museet  LitteraturfestLitteraturfest  An-MagrittAn-Magritt  An-Magritt-året 2009An-Magritt-året 2009  Bøker og hefter om Johan FalkbergetBøker og hefter om Johan Falkberget  ArkivArkiv
 


Med An-Magritt gjennom Trondhjem til Vor Frue

 

 

Dette er et arrangement vi skulle ha gjennomført i An-Magritt-året, men som kommer nå i 2011!

Start: An-Magritt og Hovistuten, Ilen kirke kl 17.00 lørdag 12. mars, kr 50,-

Historiker Terje Bratberg leder oss på en historisk vandring i An-Magritts fotspor på 1670-tallet gjennom Trondhjem fram til Vår Frue kirke

I Vår frue kirke blir det litt kaffe å varme seg på.

Klokka 18.30 starter Ragnhild Vannebo å lese utdrag fra Plogjernet der An-Magritt og Johannes forlover seg i Vor Frue en palmesøndag, og fortsetter med et utdrag fra Johannes der de den neste palmesøndagen.

I Nattens brød hører vi stadig om Pistolens sang som er så vakker. Han blir etterhvert klokkervikar i Vor frue, og kirken fylles av mennesker som vil høre den vakre sangen hans. Under vårt arrangement vil solisten Gard Wedø, 13 år, la oss høre slik vakker salmesang.

For den som ikke har mulighet til å være med fra start, går an å delta på bare den delen som er i Vår Frue kirke og som starter med opplesningen kl 18.30.

Etter arrangementet blir det også mulig å kjøpe boka "I loddsnorens tegn", Falkbergetsitater samlet av Åse Berg og illustret av JanO. Boka koster kr 290, og kr 100 per bok går til arbeidet i Vår Frue kirke.


Kommentarer? Spørsmål? Send e-post til Falkberget-Ringen, Åse Berg.